10 грудня 2021 року, на телеканалі СТБ відбувся фінальний ефір на СТБ, пов'язаний з романтичним шоу "Холостячка".

Глядачам показали "Життя після проєкту", щоб відповісти на питання - чи разом Злата Огнєвіч з чоловіком, якого вибрала в другому сезоні - з Андрієм Задворним. До цього моменту, протягом декількох годин, українцям розповідали, як змінилося життя учасників останнього і першого сезонів.

Пост-шоу "Холостячки", фото: Instagram
Пост-шоу "Холостячки", фото: Instagram

Як виявилося, у відкинутого Дмитра Шевченка все добре в житті - він знайшов собі дівчину і переїхав до неї в Київ. А ось Злата розлучилася з Андрієм. Точніше саме чоловік це зробив, так як почуття пропали через півтора місяці відносин поза камерами. Олександр Еллерт і Андрій Рибак вирішили запросити "Холостячку" і Дмитра для спільного перегляду фіналу і в якийсь момент, коли вони дійшли до сцени з оазисом і водоспадом, переможець першого сезону зробив невелике зауваження. В цей же момент Макс Тарапата сидів у залі.

"Незручний водоспад, помітили? Чи не пописять, виходить...", - каже він.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Але Дмитро заявив, що все ж виправив цю ситуацію.

"Ти пісяв, поки мене цілував?", - задалася питанням Злата, коли дізналася про це.

"Но это не точно", скріншот: Youtube
"Но это не точно", скріншот: Youtube

"Дивно, дуже дивно", "У Діми погляд ще закоханого в неї. Біль не пройшла", "Ти пісяв, коли мене цілував. Головне, щоб не какав", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Андрій Задворний "переїхав" Злату Огнєвіч бульдозером після фіналу "Холостячки": "Всі так здивувалися, а нарізки випадково змонтували"

Як повідомляв "Знай.ua", Плахотнюк з "Холостячки" захотів мандаринку Даші Ставничі, після пропозиції колишній дружині: "Перестала нервувати?"

Знай.ua писав, Злата Огнєвіч "повернулася" до фавориту "Холостячки" Тарапате після розставання з Задворним: "Добре відіграли"