Ксенія Мішина стала героїнею відеомема. Відповідне відео з'явилося на Тікток.

Ксенія Мішина-відома українська актриса, яка стала героїнею популярного реаліті-шоу "Холостячка" свого часу. Це плюс участь у кількох популярних проектів зробило її популярною українкою.

Знаменитість регулярно радує шанувальників всілякими публікаціями в соціальній мережі, зокрема на її соціальну сторінку в Instagram підписано 809 тисяч чоловік. У соцмережі з нею безліч кумедних відеозаписів.

Ксенія Мішина, фото: Instagram
Ксенія Мішина, фото: Instagram

Зокрема, на Тікток-сторінці ksullertmood з'явилося відео з Ксенією Мішиною. Автор відеозапису запідозрив актрису в нещирості. На відео можна бачити, як дівчину запитують в рамках інтерв'ю, приховала вона колись свої стосунки.

Популярні новини зараз
Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

@ksullertmood

#рек #мишина #мишинаэллерт #rec #холостячка #юмор #мем #love #edit #шоу #top #любовь #интервью #фильм #❤️ #сериал #рекомендации #ору #пара #свадьба #😂

♬ оригинальный звук - ksullertmood

На що дівчина замислюється, а слідом пускають відеоряд, в якому вона говорить про припинення відносин з Еллертом і недовірливі коментарі про те, що нібито парочку бачили разом після розставання. Потім Ксенія Мішина говорить негативно.

Дана відеозапис є уособленням сподівання фанатів в тому, що пара розіграла своє розставання понарошку і незабаром вони возз'єднаються публічно.

"Вони разом"; " а навіщо вони це роблять?"; "Так, чомусь приховує, що вони разом", - повідомляють під відео.

Нагадаємо, учасник "Холостячки" влаштував справжній "трійничок" з дівчатами Михайла Заливако: "Ось так Ромчик начудив"

Як повідомляв " Знай.ІА", Мішина зустріла свого "крашу" на "Україна має талант": танцює на пілоні так, що Еллерту залишається заздрити

Знай.ІА писав, фіналіст шоу "Холостячка" Олексій Тригубенко знайшов іншу після Ксенії Мішиної: "Вона бісила, але без неї ніяк"