У неділю, 12 грудня 2021 року, відбувся матч 18-го туру УПЛ між київським "Динамо" та луганською "Зорею".

Столичний клуб зустрівся з противником на домашньому НСК "Олімпійський", о 17:00 за місцевим часом. Головним арбітром виступив Ігор Пасхал, а трансляція відбулася на телеканалі 2+2.

"Динамо" Київ, фото: Instagram
"Динамо" Київ, фото: Instagram

Ми вже писали, що на полі футболісти "Динамо" під проводом Мірчі Луческу виходили з повним усвідомленням важливості поточного поєдинку. Бо перед цим "Шахтар" здобув свої 3 очки, опинившись на першому місці в турнірній таблиці УПЛ. Киянам дуже не хочеться йти на новорічний відпочинок з другої позиції, тому обов'язково потрібна була перемога.

На поле вийшли Бущан, де Пена, Тимчик, Гармаш, Забарний, Буяльський, Сирота, Циганков, Миколенко, Шапаренко і Сидорчук. Потім де піну і Тимчика замінили Беньямін Вербич і Олександр Караваєв.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Динамо, instagram.com/fc_dynamo_kyiv
Динамо, instagram.com/fc_dynamo_kyiv

Київському "Динамо" вдалося піти в роздягальню після першого тайму з голом у воротах противника. Віталій Буяльський закотив м'яч на 44 хвилині. Відповідь не змусила себе чекати - Аллахьяр Сайядманеш забив на 49 хвилині. Однак здобути важливу перемогу команді Мірчі Луческу не вдалося. Футболісти йдуть на заслужений відпочинок з другого місця.

Нагадаємо, футболісти "Тоттенхема" врятували життя вболівальнику, коли йому стало погано з серцем: трагедія Еріксена на Євро-2020 багато чому навчила

Як повідомляв "Знай.ua", Олександр Усик в халаті повторив "каприз" Мілевського - Блохін би не витримав: "З лазні відразу до одного..."

Знай.ua писав, "Шахтар" зіграв внічию з "Шерифом" у матчі Ліги чемпіонів: перемогу упустили на останніх секундах