Зовсім недавно відбувся фінал найромантичнішого шоу осені "Холостячка", де Злата Огнєвіч віддала своє серце Андрію Задворному, а Діму Шевченку відправила у відставку.

Іронія полягає в тому, що Дмитро надзвичайно переживав з цього приводу, адже він відкрився Златі, а вона розтоптала його почуття. Бумеранг наздогнав співачку миттєво, так як через кілька місяців після фіналу Андрій Задворний кинув її, досить грубо. Сама Огнєвіч на пост-шоу багато плакала, було видно, наскільки понівечене її серце. А ось Діма Шевченко встиг вилікуватись і знайти дівчину, яка змусила його серце колотитися знову... Злата залишилася біля розбитого корита.

Злата Огнєвіч і Андрій Задворний, скріншот з відео
Злата Огнєвіч і Андрій Задворний, скріншот з відео

Підтвердженням розбитого серця Злати є і прямий ефір, який вона провела одразу після постшоу. Дівчина знову не може стримати сліз:

"Тепер нарешті відкрито можна говорити про свій біль... Тепер ви знаєте мою історію. Одразу скажу, що про Андрія я не буду тут лити бруд, я не буду знецінювати його. Тому що в той момент, коли я сказала "так" - це був мій вибір, я була дуже щасливою в той момент, я відчувала кохання в своєму серці."

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Далі Злата Огнєвіч назвала конкретний день, коли все закінчилося:
"18 жовтня... Це саме та сама дата. З цього дня я перестала заходити до нього в профіль, дивитися його сторіз... І я дуже рошу Вас не надсилати скріни його публікацій"

@holostyachkaaa.fan

@zlata_ognevich #холостячка #холостячка2 #стбможливовсе #😞 #фінал

♬ оригінальний звук - 🌹холостячка🌹СТБ🌹

Хочеться відзначити, що 18 жовтня - це день після 6 випуску шоу "Холостячка", в якому стався перший поцілунок Злати і Андрія, і також Злати і Діми. Це був тиждень побачень на Кіпрі, тиждень групового побачення з Шевченком і Задворним. Можливо, Андрія зачепило, що після поцілунків з Дімою вона тут же цілувалася і з ним.

Нагадаємо, що Діма Шевченко зіпсував інтимний момент з "Холостячкою " Златою Огнєвіч, поки за ними спостерігав Тарапата: "Писав, поки мене цілував?"

Раніше ми повідомляли, що Андрій Задворний "переїхав" Злату Огнєвіч бульдозером після фіналу "Холостячки"