Григорій Решетник розповів про нюанси шоу"Холостячка". Відповідне відео було опубліковано в соціальній мережі.

Популярний телеведучий проектів каналу СТБ "Холостячка" і "Холостяк" Григорій Решетник є популярною персоною, до якого можуть прислухатися українці. Чоловік активно веде свою Instagram-сторінці, яка має п'ятсот дві тисячі передплатників.

Злата Огневич і Григорій Решетник, фото з Instagram
Злата Огневич і Григорій Решетник, фото з Instagram

Нещодавно Григорій Решетник розповів про ситуацію на шоу "Холостячка". Відповідне відео було опубліковано на тікток-порталі alezondra

" я в першу чергу представник телеканалу, і як представник нашої команди я відповідальний перед глядачами. І щоб продукт був цікавий я не те що не кажу неправду, я в цей момент можу не договорити, глядач сам додумає", - повідомив він

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст
Показати ще

@alezondra

Как работает шоу «Холостячка»🌹#холостячка #стб

♬ оригінальний звук - 𝙱𝚎𝚝𝚝𝚎𝚛𝙲𝚊𝚕𝚕𝚂𝚊𝚜𝚑𝚊

Як відомо, у п'ятницю, 3 грудня 2021 року, відбувся фінальний, дванадцятий випуск найромантичнішого шоу на українському телебаченні — "Холостячка". В самому кінці за серце виконавиці Злати Огневич, яка прийшла на зміну Ксенії Мішиної в другому сезоні, залишилися боротися лише два чоловіки: Дмитро Шевченко і Андрій Задворний. У підсумку дівчина вибрала Андрія. Але багатьох шанувальників розчарував вибір української співачки.

Нагадаємо, фіналіст шоу "Холостячка" Олексій Тригубенко знайшов іншу після Ксенії Мішиної: "вона бісила, але без неї ніяк"

Також Знай писав, Макс Тарапата висловив все про Злату Огневич, не дочекавшись пост-шоу "Холостячки": "кілька днів вона плакала"

Раніше повідомляв Знай, відкинутого красунею Златою Огневич Романа Свечкоренка відправляють на "Холостяк", буде краще Добриніна і Заливака: "вже може"