Фахівці стверджують, що гуляння цього року будуть масовими та гучними, бо люди вже скучили за спілкуванням наживо. Тому багато компаній, ще починаючи з жовтня, бронювали кафе та ресторани, замовляли новорічне меню. Де зараз гуляють корпоратив та які ціни, розповіли у «Факти ICTV».

Ольга Насонова, співзасновниця національної ресторанної асоціації, стверджує, що столи цього року накриватимуть усим пдіряд.

«Зараз в моді мікс: і салати, і суші, і локшина вог. Тобто на будь-який смак», - каже вона.

Середній чек на людину обійдеться у 800-1500 гривень. На корпоративах найбільш популярні канапки і закуски під вино.

Новорічний корпоратив, фото: kievpost.com.ua
Новорічний корпоратив, фото: kievpost.com.ua

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Можна відгуляти і в караоке-барі, бюджет – до 800 гривень.

Чимало компаній готові влаштувати своїм співробітникам справжнє свято із концертом улюбленої зірки. Гонорари артистів стартують від 1000 доларів. Більшість відомих зірок підвищили розцінки на свої послуги через карантин і скасовані концерти.

Наприклад, Тарас Тополя з гурту «Антитіла» назвав суму в 20 тисяч доларів – за свій виступ на корпоративі. Лідер гурту «Без обмежень» Сергій Танчинець говорить про 10-15 тисяч доларів.

Якщо на артистів грошей немає, замовляють діджеїв – не менше 1000 доларів. Еротичні танці також в моді – від трьох до семи тисяч гривень. Чоловічий стриптиз від кількох виконавців обійдеться в 1000 доларів.

Послуги Діда Мороза і Снігуроньки також подорожчали – від трьох тисяч гривень за годину. Але за ці гроші вас чекає оригінальне привітання.

Також Знай писав, на "Танці з зірками" згадали про "скарби" Влада Ями і Юрія Горбунова: багатші Білла Гейтса. У понеділок, 22 числа, чого багато хто не знає, святкується День синів, з чим представники проекту і вирішили привітати українців.