Алла Пугачова, популярна російська і радянська співачка і актриса, розповіла, як вважає своїх численних чоловіків. Відповідний Відеоролик опублікували в соціальній мережі "Тікток".

На відео-уривок з якогось ток-шоу за участю Алли Борисівни та її чоловіка, гумориста, пародиста і співака Максима Галкіна.

Алла Пугачова, фото: вільне джерело
Алла Пугачова, фото: вільне джерело

"Твоїх чоловіків не злічиш-пальців не вистачить", - каже хтось за кадром, звертаючись до Пугачової.

"Зараз легше порахувати - останній", - сказала Пугачова, вказуючи на Галкіна.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Дай бог", - відповів на це Галкін, чим викликав неоднозначну реакцію у своєї дружини.

@_allapugacheva_

🤪💓 @maxgalkinru #АллаПугачева #МаксимГалкин #AllaPugacheva

♬ оригинальный звук - _allapugacheva_

У коментарях до відео оцінили почуття гумору чоловіка Примадонни.

"Макс супер жжот", "Ну, Максим юморной по життю. Їй пощастило - з ним не засумуєш», «Йому з нею, схоже, теж», «Дай бог мені теж такого чоловіка", "Її хоч заміж брали. А тих, хто її судить, просто по ліжках тягали", "Заміж теж не всі брали, якщо порахувати всіх, що були», «Справжня баба! Всім ніс утерла! Борисівна найкраща!", - захоплюються коментатори.

Раніше повідомляли, відібрала у дочки? Дружина Галкіна Алла Пугачова з'явилася в дитячому одязі:"Скоро в ясельну групу".

Як повідомляв Знай.uа, Таїсія Повалій перетворилася на Снігуроньку зі Стасом Михайловим-Ігоря Ліхуту ніхто і не покликав: "одна насолода".

Знай.uа писав, Таїсія Повалій притулилася до красеня, і це не чоловік: пластика замість посмішки.