Популярна українська фітнес-тренер і ведуча на шоу "Зважені та щасливі" Марина Боржемська частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 580 тисяч осіб.

Якось вона зізналася, що досі вірить у Діда Мороза і новорічну казку, підтверджуючи сказане магічним відео прогулянки вулицями Києва. У TikTok відобразили щасливу Боржемську в куртці ніжного кольору, що стрибає від щастя в столиці. А потім Марина опинилася вдома, при перегляді романтичної комедії з Емілією Кларк.

Марина Боржемская, фото: Instagram
Марина Боржемская, фото: Instagram

Як виявилося, в той день були зроблені і фотографії, які фітнес-тренер вирішила показати тільки зараз.

"Будьте готові до чудес, і вони обов'язково трапляться🥰", - пишуть Марина Боржемська в публікації.

На знімках вона спочатку без капюшона, з посмішкою на обличчі дивиться в камеру, а потім все ж натягнула "захист" від опадів і зберегла щастя в погляді.

Марина Боржемская, фото: Instagram
Марина Боржемская, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

"Мариночка, ви неймовірна❤️ Дівчина, жінка, мама, дочка❤️ щастя Вам і Вашим близьким😍", "Чудеса на світі є. Як же без них?❤", "Мариночка, а як же без чудес? Вони є🥰", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Марина Боржемська знайшла "заміну" Узєлкову перед Новим Роком: стрибає від щастя і дивиться романтичні фільми

Як повідомляв "Знай.ua", фітнес-тренер Марина Боржемська розповіла, як змінити своє життя всього за тиждень: "Не шкодувати ні про що"

Знай.ua писав, Марина Боржемська "знайшла" любов з великим букетом квітів: "Поки не почнеш..."