Маша Єфросиніна і Оля Полякова в черговий раз зібралися на свій дівич-вечір перед камерами, щоб обговорити важливі теми. На цей раз вони відзначили, що їх розмовами цікавляться не тільки жінки, а й чоловіки.

Темою випуску "Дорослі дівчатка" стала "Що люди скажуть? Стереотипи, шаблони, похвала і критика".

Маша Єфросиніна з'явилася на телебаченні досить давно. Вона з юного віку стала зіркою Нового каналу і вела ранкову передачу "Підйом" з Юрієм Горбуновим. І саме тоді сталася ситуація, яка кардинально змінила Машу.

Оля Полякова і Маша Єфросиніна, скріншот з відео
Оля Полякова і Маша Єфросиніна, скріншот з відео

"Ми вже стали популярними і мені кажуть, що зі мною хочуть зробити перше інтерв'ю. 2000 рік, газета Сьогодні... Є щось крутіше? Інтерв'ю брала Наташа Влащенко. Я одягаю все найкраще одразу, на мокрих пахвах їду в ресторан на Подолі...",- так почалася розповідь телеведучої.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Маша тоді вважала Наталію Владщенко гуру журналістики, адже вона ще й була головним редактором газети.

"Я сідаю з тремтячими колінами і затиснутою жопою навпроти неї, Вона включає мікрофон і дивлячись на мене задає перші питання: "Марія, скажіть, як це в кадрі бути такою дурепою?" і я це пам'ятаю досі".

Після цих слів Оля Полякова змогла тільки розкрити рот і негативно мотати головою.

Єфросиніна вже не пам'ятає, як вона відповіла, вона запам'ятала тільки питання і пронизливі погляд журналістки. Але це питання сильно зачепило її, вона потім десяток років ретельно готувалася до будь-якої передачі, вивчала безліч інформації, щоб не виглядати дурепою.

Нагадаємо, що Маша Єфросиніна показала, як завойовувала свого чоловіка: "Не вмієш готувати, бери червоними труселями".

Раніше ми повідомляли, що Маша Єфросиніна розповіла про свій відпочинок за тисячі доларів, Олі Поляковій не соромно.