Відомий український спортсмен Олександр Усик частенько радує шанувальників будь-якими фотографіями або відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 1,6 мільйона чоловік.

Боксер є володарем титулів WBA, WBO, IBF і IBO в суперважкій вазі і хорошим другом Василя Ломаченка, який в ніч на неділю з легкістю розібрався з Річардом коммі в Нью-Йорку, на знаменитій арені Madison Square Garden.

Олександр Усик, фото: Instagram
Олександр Усик, фото: Instagram

Олександр прибув до Сполучених Штатів, щоб побувати на бою Василя. Там же був і Тайсон Ф'юрі, з яким Усик спочатку сфотографувався, показуючи потужні руки, а потім і поговорив. У непереможеного британського боксера-професіонала незабаром знайшлася відповідь на питання - що ж він сказав українському боксеру. Він перейшов на образи.

"Нехай Усик вiдсм*кче мої яйця", - заявив Ф'юрі.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

@c_wb_n

😂 #усик #фьюри

♬ оригинальный звук - CBN

Олександр вже цієї весни може покарати Тайсона Ф'юрі за подібні висловлювання, проте лише в тому випадку, якщо Ентоні Джошуа відмовиться від реваншу, як і Ділліан Уайт, у випадку з британцем. Усик вже готовий "красиво" побити Його, щоб стати абсолютним чемпіоном. Однак противник не з легких, бо зріст українця всього 191 см при 206 сантиметрах противника. І вага відрізняється на 25 кілограм.

Нагадаємо, Ломаченко знищив Коммі на шляху до абсолютного чемпіона Камбососа: хоче забрати пояси в Україну

Як повідомляв "Знай.ua", Олександр Усик після перемоги над Джошуа задумався про сенс життя: "Немає мети, а є бажання вижити"

Знай.ua писав, Олександр Усик в халаті повторив "каприз" Мілевського - Блохін би не витримав: "З лазні відразу до одного..."