Арсен Мірзоян показав ніжності зі своєю дочкою Ніною. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Арсен Мірзоян є одним з найбільш популярних українських виконавців. На Instagram-сторінку популярного співака підписано 49,5 тисячі осіб, з якими він регулярно ділиться різноманітними моментами свого життя. Іноді уркіанський співак спілкується з шанувальниками у форматі сторіз.

12 грудня співак опублікував спільну фотографію разом зі своєю дочкою Ніною від Антоніни Матвієнко. На знімку Арсен ніжно обіймає свою дочку.

"танцювали #арсенмірзоян #нінаматвієнкојг #dance", - повідомив він

Знімок прокоментувала і дружина Арсена Антоніна Матвієнко опублікувавши символ ❤️.

Популярні новини зараз
Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

Не залишилися осторонь і фоловери, які також прокоментували ідеалістичну картину.

"Принцеса"; "Батько і дочка", - повідомляють вони.

Як відомо, молодша Ніна Матвієнко вже бере участь у творчості листопада. Зокрема наприкінці листопада на всіх платформах став доступний новий альбом Арсена Мірзояна"Монархія". Однією з пісень стала зворушлива композиція"Сніговик". У ній він заспівав разом зі своєю дочкою зворушливу новорічну пісню.

Нагадавши, Тіна Кароль кинулася під машину на дорозі: "Побачив, знепритомнів". Тіна Кароль вирішила станцювати прямо перед машиною, поки переходила дорогу - ніхто її не зупинив.

Як повідомляв " Знай.ІА " Тіна Кароль втратила сукню перед одруженим Потапом, навіть Настя Каменських так не робила: "Сюди всі дивляться".

Також портал Знай.иа писав, що Юрій Ткач та Євген Кошовий зв'язали Володимира Дантеса гірляндами: поки Надя Дорофєєва полетіла з тещею