Ані Лорак показала, як радіє першому снігу. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Українська виконавиця на даний момент живе в Росії з дочкою. Проте вона періодично радує своїх шанувальників різними композиціями, кліпами і концертами. У жінки велика фан-база з різних країн світу, зокрема на Instagram-сторінку підписано 7 мільйонів чоловік. Останні намагаються активно лайкати і коментувати кожен її пост.

13 грудня українська співачка опублікувала відеозапис на тлі Снігової дороги. Жінка постала в курточці в стилі хаккі, жовтих джинсах і чорних черевиках.

"Зима цього року неймовірно красива🥰 а у Вашому місті вже випав сніг?❄ ️ ",- зазначила вона.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Фолловери активно почали коментувати даний пост. Більшість з них відзначило стиль співачки.

" снігу ще немає, але я вже в очікуванні неймовірної краси☺ ️ ви така красива! ваша посмішка піднімає настрій навіть у найважчі моменти❤️"; " У Харкові ще не випав сніг. Ми до речі дуже чекаємо Вас з концертом в 2022!!!!❤ ️ "; "Божечки, що за принцеса така?😍 ваша посмішка-це найкраще, що може бути, особливо після важкого дня на початку тижня! ❤️ Бажаю теплого вечора, гріємо вас своєю любов'ю і теплом 🥰", - зазначають вони.

Нагадавши, Тіна Кароль кинулася під машину на дорозі: "Побачив, знепритомнів". Тіна Кароль вирішила станцювати прямо перед машиною, поки переходила дорогу - ніхто її не зупинив.

Як повідомляв " Знай.ІА " Тіна Кароль втратила сукню перед одруженим Потапом, навіть Настя Каменських так не робила: "Сюди всі дивляться".

Також портал Знай.иа писав, що Юрій Ткач та Євген Кошовий зв'язали Володимира Дантеса гірляндами: поки Надя Дорофєєва полетіла з тещею