Ані Лорак, фото: Instagram
Ані Лорак, фото: Instagram

Ані Лорак здивувала моложавим виглядом і не стримала радості

Українська виконавиця на даний момент живе в Росії з донькою. Проте вона періодично радує своїх шанувальників різними композиціями, кліпами і концертами. У жінки велика фан-база з різних країн світу, зокрема на Instagram-сторінку підписано 7 мільйонів людей.

Маша Полякова, фото: Instagram
Маша Полякова, фото: Instagram

Маша Полякова розповіла, як приховує від мами Олі "розгульне" життя

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Маша часто ділиться подробицями своїх буднів, показує закулісся репетицій панк-рок групи "шви", рекомендує фанатам різні заклади і повідомляє про свої переваги, а також просто показує своє життя, як воно є. Дівчина дала відверте інтерв'ю популярному шоу" Зірковий шлях " і розповіла все про своє життя в соціальних мережах.

Настя Каменських
Настя Каменських

Настя Каменських з тарілкою гречки навчила українок, як не переїдати на Новий Рік

Настя Каменських розповіла численним фанатам, як привести свою фігуру в порядок перед новорічними святами і як зберегти її в колишньому, досконалому вигляді після улюбленого олів'є і тортів.

Додаток "Дія", фото Уніан
Додаток "Дія", фото Уніан

Дія "впала" під натиском охочих отримати 1000 за вакцинацію: пропали документи та сертифікати

Користувачі стали масово скаржитися на проблеми з генерацією covid-сертифіката та іншими послугами. Технічний збій стався через державну акцію "єПідтримка", яка активувалася 13 грудня для оформлення заявок на отримання 1000 грн за вакцинацію.

ДТП. Фото: Нацполиция.
ДТП. Фото: Нацполиция.
ДТП. Фото: Нацполиция.

16-річного хлопця, який в'їхав у натовп у Луцьку затримала поліція: Одногрупники кажуть, що любив кататися

У Луцьку затримали 16-річного водія, який в'їхав у натовп. 13 грудня у місті Луцьк автомобіль в'їхав у натовп, який переходив дорогу по пішохідному переходу. Через подію постраждало шестеро людей, а шістнадцятирічного водія затримали правоохоронці.

Куттіяма Конті, скріншот: Youtube
Куттіяма Конті, скріншот: Youtube

104-річна Куттіяма вперше за довге життя навчилася читати і навіть здала іспит: заміжжя і діти позбавили мрії

Стало відомо, 104-річна Куттіяма з індійського штату Керала навчилася читати і писати після відсутності освіти протягом довгих років через одруження в підлітковому віці. Жінка мріяла вчитися в школі, проте домашні справи так і не дозволили здобути освіту. Однак все змінилося - Куттіяма навіть склала випускний іспит в початковій школі.