Відомі українські подружжя, Юлія Саніна і Валерій Бебко з гурту The Hardkiss прийшли на шоу до Олексія Дурнєва, де перевірили їжу з українських заправок. Під час трапези вони встигли обговорити безліч важливих тем.

Новий випуск вийшов на YouTube-каналі Олексія Дурнєва, де регулярно виходять різні ролики з зірками українського шоу-бізнесу. Цього разу він запросив The Hardkiss, які при цьому є фанатами творчості чоловіка.

Перед тим, як почати вживати їжу, чоловік прочитав парі кілька фактів про них, яка розміщена на Вікіпедії. Є там розділ і про друге місце на національному відборі на Євробаченні-2016, коли вони поступилися Джамалі.

"Я знаю ти ведеш папку, в якій зберігаєш людей, які перейшли вам дорогу. Чи є там на букву Д-Джамала?"- запитав у музикантів чоловік.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

The Hardkiss, фото: скріншот з відео
The Hardkiss, фото: скріншот з відео

Юлія Саніна відразу сказала, що не додавала в цей список колегу, а навпаки, навіть зраділа, що їм не доведеться переживати цей стрес ще раз.

"Мені здається я навіть зраділа, клянуся. Ми настільки перехвилювалися, що я не розумію, що було б зі мною на реальному Євробаченні. Це нервування Скажене, тому коли Джамала перемогла, то я така Слава богу не я. вона поїхала, і бачиш як добре - на Лівобережці полагодили дорогу " - каже Юлія Саніна.

Запросили Валерія та Юлію провести ревізію АЗС, а саме їжі у двох популярних мережах. Почати вирішили з хот-догів, адже це візитна картка заправок.

The Hardkiss, фото: скріншот з відео
The Hardkiss, фото: скріншот з відео

В результаті Юлія визначила, які їй сподобалися більше: "ця мокріше. Мокріше краще. Мені більше подобається, коли сосиска така, подзажаренная, харизматичніше. І коли волого".

А яка мережа заправок виявилася кращою-дивіться у випуску.

Нагадаємо, що Юлія Саніна з The Hardkiss познайомила українців зі своєю "сестрою"

Раніше повідомлялося, що Юлія Саніна з The Hardkiss віддасть частинку себе після того, як стала японкою

Також, Юлія Саніна з The Hardkiss з Катериною Осадчою посеред пустелі влаштували батл капелюшків