Всесвітньо відома італійська модель і кіноакторка, одна із зірок вже культового фільму "бондіани" з Крейгом "Спектр" Моніка Белуччі знову обрадувала відданих фанатів дуже пікантним відео. 57-річна акторка продемонструвала струнку фігуру в пристрасному танці.

Зірка драми "Малена" бере участь у зйомках для глянцю, реклами та популярних телепроєктах.

Про це свідчить нове відео на сторінці зірки в мережі Instagram.

Моніка з'явилася в півфіналі італійського шоу "Танці з зірками". Артистка вибрала для виходу на сцену костюм улюбленого чорного кольору. На ній були сорочка і штани з високою посадкою. Кілька гудзиків на сорочці Беллуччі було розстебнуто.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Моніка Белуччі, фото: Instagram
Моніка Белуччі, фото: Instagram

Акторка розпустила волосся і уклала їх хвилями. Вона зробила макіяж в стриманих відтінках. Кінодіва завершила образ туфлями на високих підборах. Моніка і 43-річний Сімоне Ді Паскуале станцювали пристрасне танго.

Колишня дружина Венсана Касселя фліртувала з партнером, приманювала його жестами. Опинившись в руках танцюриста, Моніка витончено підняла ногу, ідеально її випрямивши. Сімоне провів рукою по стегну Беллуччі. Під час номера під сорочкою артистки здався напівпрозорий бюстгальтер.

Раніше повідомляли, "Напевно куркуму п'є": 57-річна Моніка Беллуччі заворожила публіку соковитими формами.

Як повідомляв Знай.uа, Моніка Беллуччі в 57 років змусила шанувальників засумніватися в її вічній молодості: "Вона стара, це нормально?".

Знай.uа писав, Моніка Белуччі без косметики і нарядів довела, що жінка може бути королевою і без пластики: "Повір палаючому серцю".