Багато зірок українського шоу-бізнесу не відразу домоглися успіху. До того як стати популярними, вони працювали на звичайних посадах. А на яких саме - докладніше в матеріалі.

Про це стало відомо завдяки новій публікації на сторінці" Життя відомих людей " в соціально мережі Instagram.

Ось, наприклад Потап до своєї популярності був тренером з плавання. З дитячих років чоловік вів активне і бурхливе життя. Він зайнявся плаванням, потім водним поло, і отримав звання майстра спорту. Після університету вона працював тренером з плавання, але потім все ж зайнявся музикою.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Monatik ще в підлітковому віці зайнявся брейк-дансом. Починав танцювати у Луцькій танцювальній брейк-данс команді "DBS Crew". У 2008 році він намагався пройти кастинг на проект "Фабрика зірок", але на жаль його не пройшов. Незважаючи на це, він не залишився непоміченим Наталією Могилевською, яка запросила його в балет. Ще через деякий час, хореограф проекту взяв його адміністратором в студію танців, де він пропрацював деякий час. Через кілька років Дмитро зайнявся музикою, і на сьогоднішній день є одним з найперспективніших музикантів країни.

Журналістика для Юлії Саніної стала поворотним моментом у житті. Вона закінчила університет за фахом фольклорист, але в цей час її сильно затягнула Журналістика. Під час чергового інтерв'ю вона познайомилася з Валерієм Бебко, який став її чоловіком. Разом вони вже 12 років, і приблизно стільки ж працюють над проектом The Hardkiss.

Історію того, як починала Alyona Ayona чули багато, адже сталося це всього кілька років тому. Дівчина працювала вихователем в дитячому садку, в рідному селі. Вона завжди захоплювалася репом, і своїми силами зняла перший кліп. Він став вірусним в мережі, і дівчина переїхала до столиці, де продовжила будувати кар'єру. Кинути улюблену роботу їй було важко, але, прекрасно розуміла, що це того варто.

Нагадаємо, що Потап розповів, чому зв'язався з колишнім Насті Каменських

Раніше повідомлялося, що Настя Каменських з тарілкою гречки навчила українок, як не переїдати на Новий Рік

Також, Насті Каменських мало? Потап вирішив повернутися до своєї колишньої "любові"