Онучка відомої української співачки Софії Ротару, Соня Євдокименко вразила шанувальників новими спокусливими фотографіями та навіть показала свого коханого.
Онучка Ротару активно веде свій блог, тому має чимало шанувальників. Дівчина часто ділиться з ними новими фото, відео чи просто цікавими подробицями з життя на своїй сторінці в Instagram, де за нею стежить понад 160 тисяч осіб.
Цього разу Соня Євдокименко вирішила поділитися новими світлинами. Онука Софії Ротару разом з коханим IT-підприємцем Денисом відправилися на весілля до знайомих та продемонстрували свої розкішні наряди.

Фото зі сторінки Соні Євдокименко
Фото зі сторінки Соні Євдокименко

На одній зі світлин Соня Євдокименко позувала серед місця, де відбувалася церемонія. Для такої події дівчина одягла спідницю довжини міді фісташкового кольору та кофтинку такого ж кольору. Свій образ Соня доповнила червоними туфлями на підборах та стильними прикрасами.
На одному з фото Соня Євдокименко позувала ніжно обіймаючись з коханим. На фото його обличчя майже не видно, адже він цілує Соню у щічку.

Фото зі сторінки Соні Євдокименко
Фото зі сторінки Соні Євдокименко

"ЛЮБОВ - це відповідь ❤️", - так Соня Євдокименко підписала опубліковані кадри.

Нагадаємо, таке і Трінчер не снилося: 20-річна онука Ротару відгуляла день народження дорослого коханця на райському курорті

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Раніше Знай писав, онука-красуня Софії Ротару у кофтинці серед міста оголила груди: "Дуже стильно". Соня Євдокименкко поділилася кадрами з нової фотосесії.

Також Знай повідомляв, племінниця Софії Ротару Sonya Kay оголила форми у відвертому боді: "Гордість батьків". Sonya Kay поділилася пікантним кадром, позуючи в облягаючому боді