У фіналі романтичного реаліті "Холостячка" Злата Огнєвіч вирішила залишитися з Андрієм Задворним. Однак їхні стосунки не склалися й Андрій покинув Злату.
Після цього у мережі почалися десятки обговорень, а на головних героїв шоу посипалося чимало запитань. Так, деякі зазначили, що Андрій Задворний прийшов на проект за піаром. Однак чоловік вирішив не мовчати та відповісти шанувальникам "Холостячки".

Андрій Задворний, скріншот
Андрій Задворний, скріншот

"Друзі, це телевізійний проект, і всі хто в нього йде розуміють, що піар буде. Це питання немає ніякого сенсу. Друзі, ну всі піар отримують, так чи інакше. Питання - чи це головне? Для мене піар це побічний ефект, для мене це не головне. Я пішов на проект задовго до того, як дізнався, що Злата буде "Холостячкою".

Андрій Задворний, скріншот
Андрій Задворний, скріншот

Андрій Задворний зізнався, що почуття до Злати Огнєвіч почали у нього з'являтися вже на проекті. До того ж коли він вирішив брати участь, то не знав, хто буде "Холостячкою".

"Почуття конкретно до Злати у мене почали з'являтися уже в процесі знайомства, після спілкування, наших побачень. Безглуздо, якщо почуття з'являються, якщо ти побачив просто картинку на телевізорі", - зазначив він

Андрій Задворний вирішив також відповісти й тим, хто закидає йому, що він використав Злату Огнєвіч заради піару.

"Так поясніть, мені чому я тоді не дочекався останнього пост-шоу, щоб просто отримати всі лаври собі, не потягнув, так би мовити, час до вигідного моменту розставання. Чому я прийшов до неї і сказав про це, я ж міг ходити з нею на світські заходи, ми могли б бути головною парою року. Не в'яжеться це, не відчуваєте? Може тому, що не в цьому справа", - зазначив він.

Нагадаємо, Злата Огнєвіч розповість те, про що так довго мовчала на "Холостячці": "З Гришею виявилися парою"

Також Знай писав, Макс Тарапата висловив все про Злату Огневич, не дочекавшись пост-шоу "Холостячки": "кілька днів вона плакала"

Раніше повідомляв Знай, відкинутого красунею Златою Огневич Романа Свечкоренка відправляють на "Холостяк", буде краще Добриніна і Заливака: "вже може"