Дружина відомого українського мандрівника і зірки проекту "Світ навиворіт" Дмитра Комарова, модель і телеведуча Олександра Кучеренко перед новорічними святами вирішили підбити підсумки року.

Олександра Кучеренко, instagram.com/aakucherenko
Олександра Кучеренко, instagram.com/aakucherenko

Про це Олександра Кучеренко написала на своїй сторінці у соцмережі Instagram, де за її життям стежить понад 130 тисяч осіб.

Наприкінці року усі підбивають підсумки, тому Олександра Кучеренко вирішила дотриматися цієї традиції. Зірка зізналася, що цей рік для неї був дуже плідним. Зокрема, вона вже встигла взяти інтерв'ю у 100 героїв для своєї програми "33 за 3". Для програми їй доводилося спілкуватися і з політиками, і зі знаменитостями, тому за цей період вона відкрила для себе багато нового.

Скріншот допису Олександри Кучеренко
Скріншот допису Олександри Кучеренко

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Олександра Кучеренко не має редакторів, які пишуть для неї тексти, саме тому дівчина самостійно передивляється інтерв’ю та вивчає героя перед тим, як поспілкуватися з ним. Однак, зізналася вона, що бували й такі герої, яке були не до вподоби глядачам.

"Фу, нащо ти його знімала?" Якщо ви знаєте цю персону - вона відома) І точно знається на чомусь, бо стала успішною і знаною. Я намагаюся ставитися до людей неупереджено і не ворожо. Давати їм можливість розкритися, щоб свій висновок зробив сам глядач", - розповіла вона.



До того ж зірка поділилася своїми принципами в роботі. Виявилося, що Олександра Кучеренко ніколи наперед не надсилає герою свої питання. Вона вважає, що тільки так можна побачити й почути правду. До того ж вона не дозволяє героям вносити поправки у відео.

Також зірка програми "33 за 3" вирішила відповісти на питання, як це брати інтерв'ю у власного чоловіка.

Дмитро Комаров та Олександра Кучеренко, фото з Instagram
Дмитро Комаров та Олександра Кучеренко, фото з Instagram

"Мого Діму Комарова я знаю досконально😊 Тому навряд чи у нас вийде зіграти, що ми не репетирували це інтерв’ю", - підсумувала вона.

Нагадаємо, дружина Дмитра Комарова Олександра Кучеренко зізналася в давній пристрасті: "З 18 років". Олександра Кучеренко захопилася колесами у 18 років

Раніше Знай писав, дружина Діми Комарова Олександра Кучеренко не може вилікуватися від залежності: "Ніколи не відмовлюся"

Також Знай повідомляв, дружина Дмитра Комарова Олександра Кучеренко показала другу сторону роботи журналістом: "Ніколи не забуду..."