Відома українська співачка Джамала похизувалася розкішним образом та анонсувала прем'єру своєї пісні напередодні свят.

Джамала має чимало шанувальників, саме тому вона часто ділиться з ними новими фото, відео чи просто цікавими моментами з особистого та творчого життя на своїй сторінці у соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 880 тисяч осіб.

Фото зі сторінки Джамали
Фото зі сторінки Джамали

Так, Джамала поділилася серією нових фото. Зірка позувала у довгому червоному коридорі, мило посміхаючись на камеру. Вона одягла блискучий костюм, який грайливо оголив її плечі. Родзинкою її образу стала довжелезна коса, яка навіть лежала на підлозі.

Фото зі сторінки Джамали
Фото зі сторінки Джамали

Також зірка анонсувала прем'єру новорічною пісні, якраз напередодні Святого Миколая. Шанувальники зможуть почути її вже 17 грудня.

Фото зі сторінки Джамали
Фото зі сторінки Джамали

"Новий рік з тобою — вже з 17 грудня і кожного дня ❤️Прем‘єра першої моєї авторської новорічної пісні. Пісні зі 100% святковим настроєм, крутим бітком, але без традиційних дзвоників 👀Готуйте яскраві луки і найсміливіші рухи. Будемо танцювати", - зазначила Джамала.

Популярні новини зараз
Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Фото зі сторінки Джамали
Фото зі сторінки Джамали

Нагадаємо, Надя Дорофєєва розповіла Джамалі, як потрапила в лікарню: "Думала, що я помру". Українська співачка розповіла про непросту ситуацію, яка трапилася з нею в Єгипті.

Також Знай писав, Джамала збадьорилася й "відростила" довгу косу після чуттєвих повідомлень: "Надає сил та надії". Українська співачка постала в несподіваному образі перед шанувальниками.

Раніше Знай повідомляв, Джамала відповіла, скільки їй заплатили на Євробаченні: "Крім кришталевої нагороди, я отримую ще..."