Дзідзьо заінтригував шанувальників. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відомий український співак Дзідзьо (Михайло Хома), який нещодавно розлучився з дружиною, виконавицею Slavia, активно веде свій аккаунт в соціальній мережі Instagram, де часто показує закулісся особистого і творчого життя. У співака 1,6 мільйона фоловерів, які намагаються коментувати кожен його пост.

14 грудня на Instagram-сторінці Дзідьо опублікував спільну фотографію з Лесею Нікітюк і Олександром Пономарьовим.

"Скоро прем'єра", - повідомив він.

Популярні новини зараз
Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Фолловери активно почали коментувати даний пост. Велика частина засипали компліментами.

" які ж Ви хороші 😍ті кого я дуже люблю і поважаю👏 👏 👏"; "так, ми чекаємо"; " Леся красуня 😍 серед холостяків....."; "Я в маршрутці?",- повідомляють вони.

Крім цього, пост прокоментувала колишня дружина Дзідзьо.

"як намальований", - повідомила вона.

Нагадаємо, Тіна Кароль кинулася під машину на дорозі: "Побачив, знепритомнів". Тіна Кароль вирішила станцювати прямо перед машиною, поки переходила дорогу - ніхто її не зупинив.

Як повідомляв "Знай.ua" Тіна Кароль втратила сукню перед одруженим Потапом, навіть Настя Каменських так не робила: "Сюди всі дивляться".

Також портал Знай.ua писав, що Юрій Ткач та Євген Кошовий зв'язали Володимира Дантеса гірляндами: поки Надя Дорофєєва полетіла з тещею