Відомий український ведучий Дмитро Комаров вже багато років веде програму "Світ навиворіт". За цей час телеведучий здобув чимало шанувальників, які прискіпливо стежать за його подорожами та життям.

Саме тому на сторінці "ЖВЛ" в Instagram запропонували перевірити настільки добре вони знають свого улюбленого телеведучого Дмитра Комарова.

Скріншот допису "ЖВЛ"
Скріншот допису "ЖВЛ"

Шанувальникам зірки "Світ навиворіт" запропонували п'ять фактів, один з яких неправда про Дмитра. Завдання відданих шанувальників було назвати цей неправильний факт.
П'ять фактів про Дмитра Комарова:
  1. Вміє грати на музичному інструменті;
  2. Перші гроші заробив, працюючи водієм;
  3. У свої подорожі Дмитро бере талісман;
  4. Мріє про великий дім, папугу та собаку;
  5. Був учасником "Танці з зірками".
Шанувальники Дмитра Комарова одразу ж почали вгадати, що ж з цих фактів не правда. Більшість з них зазначило, що телеведучий не вміє грати на музичному інструменті.

"1 або 2", "1 факт - не правда", "1 не правда🙌", "Я думаю, що грати на музичних інструментах Дмитро не вміє 😊", "Перший факт!", "Мабуть 1", - зазначили вони.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Популярні новини зараз
Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

Нагадаємо, Дмитро Комаров зі "Світу навиворіт" похвалився двійнятами: "Дякую...". Мандрівник Дмитро Комаров поділився новими кадрами, якими дуже розчулив мережу