Alyona Alyona станцювала разом з молодою людиною в білизні. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Популярна українська реперша Олена Савраненко, яка виступає під псевдонімом Alyona Alyona, активно веде свою сторінку в соцмережі Instagram, на яку підписано близько 396 тисяч фоловерів. Вона часто радує свою аудиторію свіжими фото і відео з особистого і творчого життя.

14 грудня жінка опублікувала відеозапис, на якому вона постала в чорній білизні і розкритому леопардовому халаті. Вона станцювала з молодою людиною під пісню "Хай весь світ знає".

Популярні новини зараз
Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

"Хай весь світ знає". Пиши"❤️", якщо тобі увійшов альбом", - повідомила вона.

Безліч фоловерів прокоментували даний пост.

"Хлопці, ви круті❤️🔥 😍"; " хлопці, ви круті❤️🔥 😍"; " яка ж Ви класна! Такий позитив! 🔥 🔥 🔥 "; "Блін, це та мило";" ви круті ❤ ️ ❤️❤️і пісня Крута!!!❤️❤️❤️А всім хто пише фу тощо, пропоную озирнутися на себе", - повідомляють вони.

Нагадаємо, Alyona Alyona присіла на худенького хлопця без штанів, щоб зізнатися йому в почуттях: "Закохалася в розбійника"

Як повідомляв "Знай.ua", "Kalush" після успіху "Додому" зважився на "Штомбер вомбер": реп з фольклором вразить навіть Alyona Alyona

Знай.ua писав, Alyona Alyona показала, як виглядає після душу-пишний бюст прикриває лише піна: "Дівчатка, для вас!"