Позаду вже 8 випусків гіпершоу "Маска", і українцям вирішили нагадати самі незвичайні образи зіркового детектива Олі Полякової. У чому з'являлася в ефірі артистка.

Їх розмістили на акаунті програми "Зірковий шлях" у соціальній мережі Instagram, де регулярно сповіщають про головні новини з життя шоу-бізнесу.

На першому образі співачка підібрала червону перуку з незвичайним аксесуаром у вигляді червоної оправи на очі. Наряд не менш карколомний-латексне плаття в обтяжку чорного кольору, а також червоні вставки на плечі.

Далі був трохи азіатський образ з чубчиком і нарядом, який підкреслив її струнку талію. Фішкою стали вставки, які здалеку нагадують шахову дошку.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Упустив Дантес і впіймав Кацурін: найвідвертіші і не зовсім чесні фото Наді Дорофєєвої Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

Третій образ вкрай здивував глядачів, адже там Оля Полякова була схожа на Барбі. Волосся підстрижене під каре, блакитні лінзи, і фіолетові аксесуари на руках, вухах і шиї. Наряд вартий окремої уваги. Це корсет фіолетового відтінку, в який доданий ефект дзеркальності.

Четвертий образ дуже строгий і зухвалий. Заради цього співачка кардинально змінила образ. Це чорне волосся, сережки у формі хреста, а також червоні губи. Наряд закритий, чорного кольору з сріблястими вставками він знову виділяє струнку фігуру Олі Полякової. Видно, що вона стежить за собою регулярно, і не пропускає тренування.

У коментарях користувачі почали писати, що вони про це думають:

"Брюнетка дуже красива❤️";

"5 і 7";

"4,5,7🔥🙌";

"4🔥";

"6 схожий на Katy Perry в одному з відомих кліпів😏";

"3 образ просто бомба💥".

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Нагадаємо, що Оля Полякова зібралася піти назавжди слідом за Олегом Винником

Раніше повідомлялося, що Оля Полякова вперше розповіла, як над нею познущався відомий продюсер

Також, Оля Полякова і Маша Єфросиніна зізналися у своїхнайбільших гріхах.