Відомого російського співака Григорія Лепса госпіталізували в Москві. Як повідомляють місцеві ЗМІ, Виконавцю потрібна була допомога психіатра.

Відзначається, що за попередній тиждень співака двічі забирали в лікарню. Під час першої госпіталізації Лепс нібито був дуже п'яний і зізнався, що останнім часом «найкращий день до нього не заходить», та й «щасливим, як ніхто» він себе вже не відчуває.

Григорій Лепс, фото: Instagram
Григорій Лепс, фото: Instagram

Медики пропонували артисту залишитися в лікарні, але той відреагував неадекватно – став буянити.

Викликана на допомогу психіатрична бригада намагалася направити його в реанімацію. Лікар-психіатр виписав Григорію сильнодіючі препарати і порадив лікування в спецклініці. Однак Лепс навідріз відмовився від такої пропозиції.

Популярні новини зараз
За мобільний зв’язок будемо платити вдвічі дорожче: ціни піднімуть усі оператори У жовтні введуть новий тариф на електроенергію: населення зможе платити менше Школярі вчитимуться за новими правилами: які зміни підготувало Міносвіти Соціальна допомога за новими правилами: платитимуть тим, хто раніше і не сподівався
Показати ще

Проте вже через день музиканта знову госпіталізували в стані сильного алкогольного сп'яніння і в супроводі охоронців. Всю ніч виконавця утримували в лікарні, оскільки той періодично намагався піти. Ближче до ранку він все-таки покинув лікувальний заклад.

Григорій Лепс. Фото: Стархіт.
Григорій Лепс. Фото: Стархіт.
Григорій Лепс. Фото: Стархіт.

Лікарі кажуть, що Лепс страждає від психологічних проблем і гіпертонічного кризу.

«У Григорія сильно підскочив тиск, стався гіпертонічний криз. Можливо, перехвилювався. Та й в принципі він гіпертонік", - заявив директор виконавця Володимир Урюпін.

Раніше дружина Лепса заявила, що вимагає розлучення через майже 20 років спільного життя через кризу у відносинах.

Нагадавши, Григорій Лепс розлучається через 20 років міцного багатодітного шлюбу: дружина натякнула на причину.

Як повідомляв " Знай.ua", не Дорофєєва і не Завгородня? Позитив знайшов собі нову красуню і нарвався: "Піди, бесишь"

Знай.ua писав, Філіп Кіркоров з Харламовим рознесли екс-холостяка Єгора Кріда: "Любить мочити ман * у..."