Стало відомо про те, що перед Новим роком глядачів чекає ще один сюрприз на шоу "Новорічна маска". Настя Каменських разом з Вєркою Сердючкою заспівають "Попу як у Кім".

На дворі грудень, а значить, зовсім скоро ми будемо відзначати найчарівніше свято року. А чудову веселу атмосферу створить грандіозне шоу "Новорічна Маска на каналі "Україна", яке стартує в ефірі 31 грудня о 20:00. Зіркові детективи масштабного проекту приготували безліч яскравих сюрпризів, щоб зробити цей вечір по-справжньому незабутнім. Спеціально для новорічного шоу каналу "Україна" суперзірки Вєрка Сердючка і NK | Настя Каменських, імена яких добре знайомі далеко за межами нашої країни, об'єднаються і вразять глядачів загальним номером.

Шоу "Маска", фото: телеканалу Україна
Шоу "Маска", фото: телеканалу Україна

Якщо хочете зустріти Новий рік в приємній компанії - то вам обов'язково потрібно буде подивитися шоу "Новорічна маска" на телеканалі "Україна". На сцені шоу з'являться улюбленці мільйонів українців - Настя Каменських і Вєрка Сердючка. Все для того, щоб виконати пісню "Попа як у Кім".

"Шоу "Маска" - це найкрутіша програма в світі, тому що тут можливо все! Відкрию вам таємницю: у Насті була мрія – заспівати з такою великою вокалісткою, як я", – зізналася сповнена самоіронії Вєрка Сердючка.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Хіт, який свого часу "розірвав" всі чарти зазвучить по-новому, і все для того, щоб розважити глядачів в такий святковий день.

"Скажіть мені, хто не мріяв би заспівати з Вєркою? Немає таких! Ми всі її обожнюємо, тому що саме вона уособлює найвеселіше і яскраве свято в нашій країні, – каже NK / Настя Каменських. - Ми, артисти, дуже любимо виступати перед людьми, а в новорічну ніч без сюрпризів ніяк. Тому обіцяю, що ми вас дуже здивуємо!".

Номер також вразить своєю оригінальністю, і режисер-постановник Ярослав Губський зазначив, що такого в Україні ще не робили.

Андрій Данилко взяв на себе аранжування, і завдяки його старанням вдалося створити унікальний номер. Почнеться він як європейське шоу, після чого все перетвориться на український балаган, в хорошому сенсі. Було важливо створити синтез двох естетик, які на перший погляд абсолютно різні.

Нагадаємо, що Настя Каменських показала, як стати схожою на неї

Раніше повідомлялося, що Настя Каменських зробила це з Андрієм Данилком замість Потапа: "Невтерпеж"

Також, Вєрка Сердючка присоромила маму, яка хотіла розмір побільше