Відома українська співачка Оля Полякова, яка займає суддівське крісло в проекті "Маска" на каналі "Україна", встряла в скандал зі співаком, репером і продюсером Олексієм Потапенко (Потапом). Відео сварки опублікував у соцмережі «Тікток» блогер Позитив.

"Полякова отримує пігулкою від Потапа", - підписав автор короткий відеоролик.

"Я завтра тобі встромлю так... ще таке будеш виконувати...", - погрожує Потап співачці, поки за всім спостерігає його дружина Анастасія Каменських.

"А що я такого зробила?!", - дивується Полякова.

"Це гумористичне шоу, тут не місце з'ясовувати свої амбіції», - відповідає репер.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

"А хто з'ясовує, ти що?!", - кричить Полякова.

«Ти. Тому ти кричала...", - відповідає Потап.

@pozitiv_official22

Скандал 😂 #скандал #полякова #рек инста: avitan_official

♬ оригинальный звук - vlad.22

Судячи з усього, причиною конфлікту стала поведінка Полякової під час запису чергового випуску шоу.

"Я чув про Потапа, що він взагалі вирішує багато питань, і ставить багатьох на місце», «Настя в розмову не лізе, розумниця», - пишуть в коментарях.

"Він вибачився за свої слова, як справжній чоловік. Подивіться інтерв'ю з Машею Єфросиніною, Потап розповів про цю ситуацію», - додають глядачі.

Нагадаємо, що Оля Полякова зібралася піти назавжди слідом за Олегом Винником

Раніше повідомлялося, що від зухвалого Майкла Джексона до ляльки Барбі: українці обрали найкращий образ Олі Полякової на "Масці".