Відома українська блогерка та володарка найбільших натуральних грудей в Україні Міла Кузнєцова зізналася, що полюбляє спорт та розкрила, яка фізична активність їй подобається найбільше.

Міла Кузнєцова з 15-м розміром має чимало шанувальників, саме тому вона намагається часто тішити їх новими фото, відео чи просто цікавими новинами з особистого та творчого життя у соцмережах. Цього разу вона поділилася коротеньким відео у ТікТок, де розповіла про заняття спортом.

Міла Кузнєцова, скріншот із відео
Міла Кузнєцова, скріншот із відео

Зірка зізналася, що заняття спортом необхідні для будь-якого типу фігури, адже так тіло стає більш підтягнутим. Однак, через пишні форми Міла Кузнєцова уникає бігу та стрибків.

"Я займаюся спортом навіть зі своїми формами, великими. Звичайно, я не бігаю та не стрибаю. Я не можу просто. Іноді, де мені потрібно підбігти, це навіть просто смішно виглядає. Я біжу притримуючи груди", - зізналася Міла Кузнєцова.

Дівчина поділилася, що дуже любить їздити на велосипеді та плавати у морі чи то басейні. Однак, це не найголовніше захоплення володарки найбільших натуральних грудей в Україні.

Міла Кузнєцова, скріншот із відео
Міла Кузнєцова, скріншот із відео

"Я катаюся на велосипеді, я обожнюю плавати. Є у мене захоплення - бокс", - підсумувала вона.

@slezhuzatobou

♬ оригинальный звук - Слежу за тобой

Нагадаємо, Міла Кузнєцова з 15-м розміром показала, як її годують власні груди: "Голодна не залишуся"