Онук легендарної Едіти П'єхи співак Стас П'єха розповів, як зараз почувається іменита співачка. Він зізнався, що бабуся велику кількість часу проводить вдома і практично не виходить на вулицю.
Про це Стас П'єха розповів в ефірі шоу "Секрет на мільйон" каналу НТВ.
Так, стало відомо, що народна артистка СРСР Едіта П'єха зараз більшу частину часу проводить вдома і практично не виходить. Зараз Едіта П'єха живе в своєму будинку під Санкт-Петербургом з двома подругами, які їй допомагають.

Едіта і Стас П'єха
Едіта і Стас П'єха

"Не гуляє і майже не ходить. І дуже складно її змусити щось зробити", - розповів Стас П'єха.

Раніше Едіта П'єха зізнавалася, що роль виконавця більше не для неї. Вона втомилася від виступів і концертів, їй комфортніше бути слухачем. До того ж вона скаржилася на те, що онуки і правнуки живуть далеко і рідко вдається провести з ними час.

Едіта і Стас П'єха
Едіта і Стас П'єха

Відносини Стаса П'єхи з бабусею не можна назвати простими. Вона скаржилася на характер онука-виконавця і називала його егоїстом.

"Стас - егоїст! Як всі артисти, любить себе, на жаль. А це до хорошого не призводить. Потрібно любити свою публіку, низько їм кланятися за те, що вони приходять послухати тебе, приносять квіти", — говорила Едіта П'єха.

Нагадавши, що Стас П'єха помріяв про ідеальний шлюб: ходити один до одного в гості. Артист розповів про своє бачення шлюбу. Як зробити так, щоб пропали зради і конфлікти

Популярні новини зараз
Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Також Знай писав, суддя Х-фактора Сергій Сосєдов зізнався в романі з українським артистом і давній образі на Аллу Пугачову: досі живе з мамою

Раніше Знай повідомляв, Стас П'єха зізнався, навіщо змусив 25 красунь нудьгувати на "Холостяку" без нього: "це дуже..."