Відома співачка Ані Лорак заворожила фанатів новими кадрами із зимової казки і зізналася, що збирається з концертами в Мінськ.

Ані Лорак має дуже велику армію фанатів, саме тому зірка намагається тішити їх новими фото, відео або ж просто цікавими подробицями з особистого і творчого життя на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежить 7.2 мільйона чоловік.

Цього разу Ані Лорак вирішила потішити шанувальників серією нових фото. На них зірка позувала в справжній зимовій казці, адже навколо неї було все укрито білосніжним снігом.

Фото зі сторінки Ані Лорак
Фото зі сторінки Ані Лорак

Ані Лорак для фото вирішила вибрати теплий, але дуже стильний образ. Вона одягла бежеві штани і гірчичний худі, доповнивши все це білою курткою і стильними окулярами.

Фото зі сторінки Ані Лорак
Фото зі сторінки Ані Лорак

"Яке щастя💥 вже завтра ми зустрінемося з вами в Мінську! Будемо порушувати тишу любов'ю❤️", - зазначила вона під фото.

Популярні новини зараз
Чи варто зберігати заощадження у доларах: експерти пояснили, чого чекати від курсу Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня
Показати ще

Фото зі сторінки Ані Лорак
Фото зі сторінки Ані Лорак

Фанатам Ані Лорак відразу ж сподобався її новий образ, тому вони почали залишати для неї десятки компліментів.

"Яка красуня 😍❤️🔥", "Яка красуня😍", "Удачі на концерті, Діва ❤️", "Подумки з вами 🙏🏻", "Який ніжний і красивий образ😍❤️", "Вауууу🔥", "Красуня!😍 ", "Які нереальні чоботи!! А окуляри!! Обожнюю Ваш стиль🔥", " яка атмосфера😍" — - зазначили вони.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадавши, Ані Лорак здивувала моложавим виглядом і не стримала радості: "в очікуванні".Українська співачка показала, як вона радіє першому снігу.

Також Знай писав, що Ані Лорак одягла сукню, яка нічого не прикрила:"у розпалі". Українська знаменитість показала себе в компанії відомого російського репера.

Раніше Знай повідомляв, що Ані Лорак показала, хто "вкрав" її серце: бородата пародія на Мурата, але в костюмі. Ані Лорак похвалилася новим захопленням - не гірше Мурата, ще й талановитий