Леся Нікітюк та Сергій Притула є ведучими шоу "Хто зверху" на Новому каналі, в якому чоловіча команда бореться з жіночою за перемогу.

Учасницею одного з випусків шоу стала зірка "Жіночого кварталу" Аліна Блажкевич (Гордієнко). У конкурсі "Правда/брехня" вона розповіла про себе досить пікантну історію. Її суперник, соліст групи "С.К.А.Й." Олег Собчук не стримався від сміху.

Олег Собчук, кадр з відео
Олег Собчук, кадр з відео

На вигляд скромна і сором'язлива Блажкевич розповіла наступне:

"У мене історія коротка, але пікантна. Під час сексу я вибила зуб".

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Олег попросив її посміхнутися і вирішив, що це брехня, оскільки з зубами у дівчини все в порядку.

"Історія в чому, я вибила зуб не собі, а потім він повинен був на мені одружитися. Менше смійтеся під час сексу",- обламала Собчука Блажкевич.

Судячи з усього, вона вибила зуб своєму чоловікові, коли їхні стосунки тільки зароджувалися і ще не привели до весілля. Олегу Собчуку не вдалося заробити бал для команди хлопців.

Але їх сили зрівнялися, адже і Аліна не змогла відгадати, чи правдива історія Собчука, так як її заплутав Сергій Притула.

А ось і сама історія.

Соліст групи С.К.А.Й. сказав, що на світанку їхньої творчості саме брат Притули Василь став продюсером гурту і без нього хлопцям було б важко вилізти з Тернополя.

Нагадаємо, що Ірина Сопонару з "эжіночого кварталу" розбурхала фантазії, прикрившись лише пухом.

Раніше ми повідомляли, що звезда "Жіночого кварталу" знайшла собі багатенького дідуся в особі Стаса Боклана.