Катерина Репяхова розчулила шанувальників фотографією з сином Михайлом. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Молода дружина популярного українського музиканта Віктора Павлика Катерина Репяхова, має велику аудиторію в соціальній мережі Instagram. Там на неї підписано вісімдесят тисяч осіб, які активно коментують і лайкають її пости. Жінка намагається активно ділитися фрагментами її роботи, материнства, захоплень. Іноді вона спілкується з шанувальниками у форматі сторіз.

Як відомо, 14 червня Молода дружина Віктора Павлика стала мамою. Вона народила сина Михайла. 14 грудня дитині виповнилося пів року. Знімки зі святкування даного терміну вона вирішила опублікувати в соціальній мережі.

"Міхайлику пів року🥰 сьогодні зібралися найближчі і улюблені люди. Так здорово, що з самого малку Міша бачить, як багато людей його люблять", - зазначила вона.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Фолловери почали активно коментувати даний пост.

"Зі святом! Всіх благ!❤ ️ "; "Вітаю Мишко і його батьків🎂 💥 💥 💥";" Катюша, вітаю Вас з Вітею з іменинником! Будьте щасливі разом❤️", - повідомляють вони.

Раніше ми писали про те, що Віктор Павлик посадив Катерину Репяхову на свого потужного коня:"прилаштувалася". У кадрі присутня вся байкерська атрибутика-шкіряна косуха, зухвала посмішка на обличчі і красуня поруч.

Нагадавши, Віктор Павлік" відірвався " після народження сина: не всі чоловіки так вміють.

Як повідомляв портал Знай.иа, Молода дружина Віктора Павлика розповіла, що пережила перед пологами: "Ні обіцянок, ні пробачень".

Також портал Знай.иа писав, що Катерина Репяхова планувала дитину задовго до знайомства з Віктором Павликом: "я тебе чекала, синочку". Дівчина зізналася, що ще з дитинства мріяла про сина з ім'ям Міша.