На гучному проекті "Холостячка" всіх здивувало, що учасник Роман Свечкоренко досі перебував в офіційному шлюбі. Пара вже розійшлася, але оформити розлучення не встигла. Головна героїня проекту Злата Огнєвіч навіть відправила Романа додому, щоб він владнав це питання.

Зараз учасники "Холостячки" у всіх на слуху, в мережі активно обговорюють як склалося їхнє життя після телепроекту. Особлива увага прикута до Романа Свечкоренка, який під час зйомок проекту переживав шлюборозлучний процес з екс-дружиною Ілоною, передає "Діалог".
Роман і Ілона разом прожили в шлюбі 10 років. У пари є спільна дочка Мія. Дівчинка народилася, коли Роману та Ілоні було по 23 роки.
Ілона Свечкоренко модель, в цій сфері вона досить давно тому в своєму Instagram ділиться багаторічним досвідом, розкриваючи всі тонкощі роботи. Дівчина якось зізналася, що її кар'єра почалася випадково: Ілону просто помітив менеджер модельного агентства, коли вона була на вулиці. Вона спочатку працювала в Україні, а потім вона підписала контракт у Парижі.

Ілона Свечкоренко, фото з instagram
Ілона Свечкоренко, фото з instagram

Ілона і зараз продовжує працювати моделлю, тому часто знімається в модних фотосесіях. Деякими знімками Свечкоренко ділиться в соцмережах. В Instagram Ілони також можна знайти кадри з їх з Романом дочкою Мією.

Ілона Свечкоренко з донькою, фото з instagram
Ілона Свечкоренко з донькою, фото з instagram

Ілона Свечкоренко, фото з instagram
Ілона Свечкоренко, фото з instagram

Як розповідав сам Роман їхній шлюб розпався через невміння знайти компроміс. У пари постійно виникали сварки на побутові питання.

"Я втомився десь через років п'ять-шість. Перші думки (про розлучення) почали з'являтися, коли дочці було років зо три, після сильних конфліктів. Але у мене була і є шалена любов до дитини. І мені знадобився не один рік, щоб змиритися з цим: так буває, люди не підходять один одному", – зізнався Роман.

Нагадавши, українці поскаржилися Григорію Решетнику на вибір "Холостячки" Злати Огневич: "більше дивитися не буду"

Раніше Знай писав, відкинутого Златою Огневич Романа Свечкоренка відправляють на "Холостяк", буде краще Добриніна і Заливако: "вже може"

Також Знай повідомляв, Роман Свечкоренко пояснив, чому Злата Огневич вибрала не того на "Холостячці" і передрік повернення Тарапати: "не оцінили"