Українка, яка отримала свою популярність в мережі завдяки незвичайній зовнішності, а також схожості з лялькою Барбі, Валерія Лук'янова вирішила поговорити про те, як паразити в тілі людини пов'язані зі старінням.

Про це дівчина написала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежить 1.2 мільйона осіб.
Валерія Лук'янова вважає, що старіння людини пов'язане з паразитами, які поступово все більше і більше захоплюють тіло. Коли в тілі їх стає більше, людина перестає розвиватися і задовольняється примітивними речами.

Публікація Велерії Лук'янової, скріншот: Instagram
Публікація Велерії Лук'янової, скріншот: Instagram

"Старіння - це хвороба паразитарного характеру. Більшість людей - гідри ходячі. Найрізноманітніші паразитарні клітини зустрічаються в крові практично у всіх людей. З відмінністю тільки від веганів і сироїдів більше 15 років. А люди на звичайному харчуванні, і з шкідливими звичками, мають масу таких клітин в своєму тілі. Різниця тільки в їх кількості і їх активності", - розповіла дівчина.



Дівчина розповіла, тільки імунна система абсолютно здорової людини може придушити ці так звані "помилкові" клітини, і стримує їх. Але коли організм слабшає і втрачає потужність, спостерігається збільшення кількості паразитарних клітин.

Валерія Лук'янова, фото: Instagram
Валерія Лук'янова, фото: Instagram

"Саме їх число і веде до старіння і серйозних захворювань. Це Гідро. Сенс гідри в тому, щоб контролювати людину 6 смертними гріхами з християнства. Якщо б не було гідри, гріхів би , тобто таких бажань у людини б просто не було. Це і є підсаджений паразит, з нібито пророцтва про Адама і Єву. Ще з тих пір все пішло. Тільки Біблія не розкрила всіх фактів, бо це заборонено. Так само Гідро допомагає людям в термін старіти, і робить їх дурними, і бажати тільки примітивного. Чим більше паразитарних клітин, тим слабша людина", - розповіла дівчина.

Популярні новини зараз
Пил, грози, спека і навіть бурі: синоптики попередили українців про аномальну погоду влітку Сім'ї возз'єднаються, будемо їздити – куди хочемо: астролог назвав дату кінця воєнного стану Українцям дали шанс позбавитися боргів за комуналку: далі може стати гірше Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав
Показати ще

Нагадаємо, чте Одеська Барбі Валерія Лук'янова вирішила, що більше не потребує їжі: "Їжа - це ворог"

Раніше Знай писав, Одеська Барбі Валерія Лук'янова в короткій сукні назвала секрет жіночого успіху: "Видно всім..."