Відома українська співачка Аліна Гросу розповіла про святкування Нового року, яке їй сподобалося найменше. Найбільш "зашкварне" свято співачки.

Канал "Україна" готує для глядачів справжнє музичне свято. У новорічну ніч о 00:00 вийде грандіозний концерт "Музична платформа", на якому запалять найпопулярніші українські артисти. Співачка GROSU відверто розповіла, з чим вже багато років асоціює Новий рік і згадала свято, розвиток подій якого пішло не за планом.

Аліна Гросу, фото: Instagram
Аліна Гросу, фото: Instagram

На концерті, де нагороджували кращі пісні минулого року "Музична платформа", Аліна Гросу виконала пісню "Малинові губи", і на зйомках шоу вона зазначила, що 2022 рік зустріне виразно на сцені. Вдома святкувати не звикла, а на свята гонорари значно вищі.

"Я давно асоціюю Новий рік з роботою. А ось справжнє святкування буде на Різдво. Ми обов'язково їдемо в село до бабусі, вона готує різні традиційні смаколики. Так повелося. У ці дні душа так і тягнеться туди", - розповіла GROSU за лаштунками концерту "Музична платформа".

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Аліна Гросу, фото: Instagram
Аліна Гросу, фото: Instagram

Одного разу їй все ж довелося святкувати Новий рік в не зовсім приємній атмосфері. Аліна Гросу швидко викрутилася з ситуації, і пішла звідти.

"Одного разу я приїхала на концерт в закритому закладі, але до виходу на сцену не бачила глядачів. Раптом дивлюся, а за столами одні тільки чоловіки – жодної жінки. Виступ тривав всього 30 хвилин, і раптом заходять дівчата, але це були не їхні дружини. Я подумала - ну ладно, всяке буває в світі. Раптом ці чоловіки звертаються до мене: "йди до нас", дивлюся, дівчата від цього не в захваті. Але я швидко відреагувала і втекла звідти" - підсумувала вона.

Це сильно зіпсувало їй враження, і вона залишилася незадоволена. Після цього, по всій видимості, вона не хоче святкувати Новий рік де-попало.

Нагадаємо, що Аліну Гросу відправили танцювати на пілоні-допелася

Раніше повідомлялося, що Аліну Гросу в чорному "обліпили" загадкові незнайомці

Також, Аліна Гросу "відбила" Машуковського у Анастасії Приходько-Полянський в прольоті