Відомий український співак Павло Зібров вже багато років виступає на сцені і частенько радує шанувальників будь-якими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 105 тисяч чоловік.

Цього разу він став гостем телепередачі "Зірковий шлях", яка виходить на телеканалі "Україна". Разом з виконавицею Оленою Вінницькою Павло приготував смачний сніданок і поділився кількома відвертостями. У профілі артист виклав ролик з нарізкою цікавих цитат.

Фото зі сторінки Павла Зіброва
Фото зі сторінки Павла Зіброва

"Смачний сніданок і цікава розмова з @alena_vinnitskaya ! Вже на YouTube @zirkovyi_shlyah! Дивіться повний випуск і пишіть ваші враження🤩", - пише Павло Зібров у публікації.

Після цього виконавець заявив, що, насправді, його вуса-не просто вуса, а щось більше і пов'язане з Ісусом Христом.

Павло Зібров, фото з Instagram
Павло Зібров, фото з Instagram

"Це не просто вуса - це напрямок в космос і Господь Бог дає мені писати пісні. Господь Бог дає мені через вуса інформацію всю. Потрібно морду лиця приводити в порядок, ми повинні то, то, то... зробити. Ми якось з Іриною Білик відпочивали в Туреччині. Президентський номер! Любимо самогон, чесно кажучи. Ах, краса!", - заявляє він.

Популярні новини зараз
Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Зміни у військовому обліку: українським чоловікам видадуть новий документ
Показати ще

Нагадаємо, Павло Зібров погрався ротом з "гарбузами" Міли Кузнєцової з 15-м розміром: "Масаж"

Як повідомляв "Знай.ua", "Юний орел" Михайло Поплавський змусив Дашу Астаф'єву серйозно попітніти: "Я дуже хвилювалася...."

Знай.ua писав, Павло Зібров в вусатому піджаку довів, що не гірше Михайла Поплавського: "Все вдалося!"