Народний артист України, ректор Київського університету культури і мистецтв Михайло Поплавський, який відкрив факультет TikTok, частенько радує шанувальників будь-якими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать близько шести мільйонів чоловік.

Зараз в профілі телепередачі "Зірковий шлях" з'явилися дві фотографії виконавця для невеликого порівняння - яким він був в молодості і в поточні роки. Можна помітити багато змін, проте одне з ним назавжди - його пишна шевелюра.

Михайло Поплавський, фото з Instagram
Михайло Поплавський, фото з Instagram

"Зоряний ректор Михайло Поплавський в молодості😎 До того як стати відомим, @poplavskiy_michail працював помічником комбайнера, муляром, машиністом електротяга шахти тощо. Втім, мрія про творчість привела його в сферу культури. Що скажете, артист дуже змінився? Діліться в коментарях🔥", - йдеться в публікації.

Користувачів прокоментувало не надто багато, проте деякі з них здивували своїми зізнаннями.

Михайло Поплавський, фото: Instagram
Михайло Поплавський, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Хороший співак🔥", "Вульгарний не по роках🐨", "Змінився хороший співак😍🔥", "Вік Михайлу до лиця👌👍", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Павло Зібров розговорився про відпочинок з Іриною Білик і любов до самогонки: "Це не просто вуса"

Як повідомляв "Знай.ua", Михайло Поплавський "поскакав" зі студентками відзначати п'ятницю-розпусницю: "У постійному русі"

Знай.ua писав, в університеті Михайла Поплавського студентів змусили изгаляться заради оцінок: "Плачу 40 тисяч на рік"