Португальський футболіст клубу "Манчестер Юнайтед" Кріштіану Роналду, який довгий час виступав за клуб "Реал Мадрид" і був визнаний найкращим бомбардиром в його історії, часто радує значну армію шанувальників яскравими публікаціями в соцмережі Instagram, де за ним стежить більше 377 мільйонів чоловік.

Цього разу Роналду показав численній аудиторії відеоролик з дуже зворушливим і особливим моментом для його сім'ї. Футболіст разом зі своєю красунею-дружиною і дітьми влаштували вечірку Baby shower, на якій показали всьому світу стать майбутніх малюків.

Скріншот з Instagram, Кріштіану Роналду
Скріншот з Instagram, Кріштіану Роналду

У кадрі діти Роналду традиційно проколюють кулі, всередині яких зазвичай знаходяться конфетті двох кольорів - синіх і рожевих, що визначають стать дитини. Подружня пара зірвала справжній джекпот, зовсім скоро у них з'являться різностатеві близнюки.

"Де життя починається, а любов ніколи не закінчується ❤️❤️❤️❤️❤️❤️" - залишив зворушливий підпис футболіст.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

У Кріштіану Роналду і його дружини Джорджини Родрігес вже є одна спільна донька, а в жовтні 2021 стало відомо, що пара очікує появи близнюків. Футболіст має велику і дружну сім'ю, в число якої входить перша пара близнюків від сурогатної матері, дитина від нинішньої обраниці і дорослий син від невідомої дівчини.

Кріштіану Роналду з сім'єю, фото з Instagram
Кріштіану Роналду з сім'єю, фото з Instagram

Нагадаємо, наречена Кріштіану Роналду Джорджина Родрігес чекає двійню: п'ятий і шостий спадкоємці на підході

Як повідомляв Знай.uа, вагітна Джорджина полетіла з дітьми на Північний полюс і залишили Роналду в Британії: "Він чекає"

Також портал Знай.uа писав, що вагітна кохана Кріштіано Роналду Джорджина Родрігес зізналася в коханні, але не футболісту: "Насолоджуюся"