Подружня пара, за якою спостерігала вся країна з романтичного шоу "Холостяк" Микита Добринін і Даша Квіткова стали батьками чудового малюка, якому дали незвичайне ім'я – Лев. Тепер вони звикають до нового статусу і активно розміщують нові публікації в соцмережі Instagram.

Відомо, що Микита і Даша одна з небагатьох пар, якій вдалося побудувати дійсно здорові і щасливі відносини після "Холостяка". Тому вони як ніхто знають про всі складнощі адаптації в реальному світі, де немає телекамер і організованих розкішних побачень.

Даша Квіткова і Микита Добринін. Фото: РБК-Україна
Даша Квіткова і Микита Добринін. Фото: РБК-Україна
Даша Квіткова і Микита Добринін. Фото: РБК-Україна

Другий сезон "Холостячки" з головною героїнею Златою Огнєвіч викликав чимало галасу серед глядачів та інших знаменитостей. Добринін і Квіткова розповіли, чи є в шоу хоч частка тієї правди, про яку заявляють творці, а також припустили, що багато відносин сходять на "ні" після такої казкової історії через острах партнерів брати відповідальність і труднощі з поверненням в реальний світ.

"Звичайно, це все по ТБ. Але люди реальні, і стосунки теж… Не ручаємося за всіх на 100%, але проєкт — це життя. Таке ж, як і у вас...", - заявила пара.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Нагадаємо, Злата Огнєвіч розповіла, з ким бачить своє майбутнє після "Холостячки": Андрія Задворного там і близько немає

Як повідомляв Знай.uа, Даша Квіткова перетворилася на "гарячу матусю", відкинувши пелюшки і брязкальця сина: "Апетитна"

Також портал Знай.uа писав, що Макс Тарапата зізнався, в яких стосунках зі Златою Огнєвіч після "Холостячки": "Не всі..."