Відома українська блогерка та переможниця шоу "Холостяк" Даша Квіткова похизувалася розкішним знімком, який зробив для неї коханий Микита Добринін.

Даша Квіткова, яка влітку вперше стала мамою має досить велику армію шанувальників. Саме тому дівчина активно ділиться з ними новими фото, відео чи просто цікавими моментами з особистого життя на своїй сторінці у соцмережі Instagram, де за нею стежить 1.7 мільйона осіб.
Цього разу Даша Квіткова вирішила поділитися фото, яке для неї зробив її коханий чоловік телеведучий Микита Добринін. На фото блогерка позує зі спини демонструючи свою напівоголену спину та розкішну каблучку на пальці.

Фото зі сторінки Даші Квіткової
Фото зі сторінки Даші Квіткової

"Чоловік зробив фото з першого разу. Запостив його у стрічку. Хотілося б, як у сторіс, сказати: дайте вогників 🔥", - так Даша Квіткова підписала фото.

Фанати Даші Квіткової одразу ж оцінили її нове фото, тому прийнялися залишати для блогерки десятки компліментів у коментарях.

"Фото так яскраво передає любов і пристрасть фотографа до моделі❤️🔥🔥🔥🔥", "Найкрасивіші фото, це несподіване 🔥🔥🔥", "Ви просто диво ☺️", "Люблю фото в моменті, "Шикарно 👏", "Пожежа 🔥🔥🔥", "Дуже 🔥", "Красиво🔥",- зазначили вони.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадаємо, переможниця "Холостяка" Даша Квіткова не витримала, Микита Добринін повинен це знати: "Безумство і сором"

Раніше Знай писав, Даша Квіткова і Микита Добринін згадали свою першу сварку і розповіли про найромантичніше побачення: "Зібрала речі і йшла"

Також Знай писав, "Холостяк" Микита Добринін зізнався, як заспокоює себе без Даші Квіткової: "Йому я б віддав..."