Стало відомо про те, що відома українська співачка Марія Каменських продемонструвала голлівудський образ в гіпершоу "Маска". Це вже півфінал проекту, тому наряди стають більш серйозними.

Грандіозний півфінал шоу " Маска "вийде на каналі" Україна " вже цієї суботи, 18 грудня, о 21:00. Зірковий детектив проекту, суперстар NK / Настя Каменських з'явиться в ефірі в довгій силуетній мерехтливій сукні.

Шоу "Маска", фото: телеканалу Україна
Шоу "Маска", фото: телеканалу Україна

Сяючий образ глядачі зможуть споглядати вже в дев'ятому випуску свого улюбленого шоу, за яким спостерігають вже два сезони. Це буде силуетне плаття, яке всипано практично повністю паєтками. Також, образ доповнений таким елементом як туфлями-човниками чорного кольору, і незвичайним кольє на шиї.

На окрему увагу заслуговує макіяж і зачіска. Це будуть об'ємні локони з чубчиком.

Популярні новини зараз
Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

"Цей сезон просто вражає нас неймовірними розкриттями–, - каже NK / Настя Каменських за лаштунками гіпершоу"Маска". - За вісім випусків ми побачили стільки класних номерів, намагалися розгадати безліч загадок, і не дивно, що часом ми сперечаємося. Але головне-це вайб, який йде від шоу, і він у нас прекрасний".

Варто відзначити, що для Насті це вже другий сезон проекту, і їй все неймовірно подобається, адже концепція дуже цікава. Найімовірніше, якщо шоу продовжать на ще один сезон, вона погодиться знову стати експертом.

Нагадаємо, що Настя Каменських у спокусливому червоному видала, що робить кожну дівчину прекрасною

Раніше повідомлялося, що Настя Каменських показала, як стати схожою на неї

Також, Настя Каменських з тарілкою гречки навчила українок, як не переїдати на Новий Рік