У соціальній мережі оприлюднили дивовижний пост, в якому можна побачити молодого американського актора Тома Холланда. Зірка "Людини-павука"публічно розповів про те, що він вже готовий стати батьком і обзавестися сім'єю.

Відповідну публікацію розмістили на сторінці «peopletalk» в Instagram.

"Здається, відносини Тома Холланда і Зендеї незабаром можуть перейти на новий рівень. Актор розповів про своє бажання стати батьком. Подробиці - за посиланням в шапці профілю #томхолланд", - підписана публікацію в соціальній мережі.

Дуже багато фанатів головного героя про "Людину-павука", досить по-різному відреагували на таку заяву. Одні вважають, що він занадто молодий для сім'ї і йому потрібно нагулятися, а інші, навпаки, підтримали Тома. У будь-якому випадку, публіка не змусила себе чекати і почала коментувати пост.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Том Холланд і Зендея
Том Холланд і Зендея

"Скільки там йому років????)))", "Промо і прокат павука закінчиться і швидко розбіжаться", "а зендая про це знає", "Господи, поживи для себе мужик від душі, куди поспішаєш", "тільки мені здався Влад Лісовець?", "Який молодець! Близнюки-рішучий народ!", "Мені подобається, і актуально і цікаво!",- залишають відгуки фанати молодого актора.

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Як раніше повідомляв портал "Znaj", люди написали свої думки про новий фільм про»Людину-павука".

Нагадаємо, що Том Холланд і Зендая показали, наскільки сильні їхні почуття.

Також портал "Znaj" писав, що Зендея заворожила публіку відвертим вбранням.