25-річна знаменита американська актриса, співачка і модель Зендея частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 110 мільйонів чоловік.

Дівчина відома завдяки ролям у таких стрічках, як "Найбільший шоумен", "Малькольм і Марі" і "Дюна". Але більшу увагу їй приділяють, як Мішель "Ем-Джей" з трилогії "Людина-павук" з Томом Холландом.

Тімоті Шаламе і Зендея Коулман в "Дюні", фото: Venezia Biennale
Тімоті Шаламе і Зендея Коулман в "Дюні", фото: Venezia Biennale

"Минула ніч була абсолютною мрією, що стала реальністю, спасибі @cfda, цей момент означав світ для @luxurylaw і мене♥️", - пише Зендея в публікації.

Вона постала в яскраво-червоній сукні з голим торсом і пишними стегнами. Ноги з'єднані тонкою тканиною, як і бюст - демонструючи тоненький живіт в колі чоловіків, в чорних костюмах.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Ти ікона моди, але більше того, неймовірний друг! Я так пишаюся тобою і, звичайно, @luxurylaw теж", "Буквально ніжна квітка😍", "Я буквально ахнув вголос", "Вітаю вас обох!❤", "Вітаю! Для нас велика честь бачити вас❤️", "Дивне дівчисько. Вітаю Вас і найкращого співучасника, @luxurylaw❤️", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, творці "Людини-павука" натякнули, чим здивує молодий Том Холланд і Зендея: "Підірве вам мозок"

Як повідомляв "Знай.ua", Зендея, Тімоті Шаламе і Джейсон Момоа: що відомо про головних героїв фільму "Дюна"

Знай.ua писав, Тімоті Шаламе з "Дюни" наростив ірокез на голові і став "рокером": "Знову нах*ярився"