Настя Каменських вже давно почала свою сольну кар'єру під псевдонімом NK. За цей час вона випустила велику кількість пісень і встигла захопити увагу іспаномовної публіки.

Але не тільки співочим тереном повниться біографія дружини Потапа. Також дівчина займається і акторською кар'єрою. Так, вона мріє про премію Греммі, але що, якщо це буде "Оскар"?

Настя Каменських, фото: Instagram
Настя Каменських, фото: Instagram

В одному з випусків шоу "Хто зверху", Настя Каменських стала учасницею жіночої комади в чолі з Лесею Нікітюк. У конкурсі "Правда/брехня" їй належало боротися з Сергієм Притулою і Настя розповіла наступну історію:

"Одного разу я знялася в епізодичній ролі в латиноамериканському серіалі, який називався "Таємнича пристрасть"".

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Сергію Притулі залишалося тільки сказати, чи правда це. Він визнав це брехнею, не без підказки Володимира Шумка, який сказав "Настя не вміє брехати". І виявився правий. Капітан чоловічої каманди не заперечував, що їй могли запропонувати роль, проте через пандемію це скоріше за все стало б неможливим, адже NK зовсім недавно вийшла на південноамериканський ринок.

"Мене звали ще до індійського серіалу, називали ще Туреччину та Індію. Але це ж класно, що я не вмію брехати. Якщо людина мені подобається, то вона це розуміє і я її обіймаю" - уклала Каменських і кинулася обіймати Сергія Притулу.

Нагадаємо, що Настя Каменських відверто розповіла про те, чого не знає навіть Потап.

Раніше ми повідомляли, що Настя Каменських у спокусливому червоному видала, що робить кожну дівчину прекрасною.