Відома українська актриса і зірка серіалу "Кріпосна" Наталка Денисенко частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать близько 240 тисяч чоловік.

Зараз жінка поділилася білосніжною фотосесією, з нагоди святкування Дня Народження. 17 грудня їй виповнилося 32 роки. Тому вона і вирішила перетворитися в елегантну красуню з білою трояндою в руці.

Наталка Денисенко, фото: Instagram
Наталка Денисенко, фото: Instagram

"У мене сьогодні День народження💫 завжди любила це свято🥰 час летить, але всередині я все та ж Наталочка, молода і легка дівчина👌 принаймні, відчуваю себе так😅", - пише Наталка Денисенко В публікації.

На білому тлі, в біленьких туфельках, в білосніжній сукні з вільними плечима, і з білою трояндою в руці-вона перетворилася на справжню "Холостячку" третього сезону, але все ж будучи в шлюбі. Судячи з попередніх фотосесій, їй дуже подобається білий колір.

Фото зі сторінки  Наталки Денисенко
Фото зі сторінки Наталки Денисенко

"Будь, Наташенька!🔥", "З вашим Днем❤️ Будьте щасливі, ви Велика розумничка і чудова людина🤗", "Наталі, ви і зовні молода, легка і шалено красива🔥 Ну, з такими чоловіками, ви, Інший бути і не можете😀❤", - пишуть користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Нагадаємо, зірка "Кріпосної" Наталка Денисенко розповіла, як тримати себе у формі до Нового року і після: "Спалахи бувають..."

Як повідомляв "Знай.ua", Наталка Денисенко з "Кріпосної" спіткнулася об тапочок і переламала хребці: "Не могла зробити вдих"

Знай.ua писав, Ксенія Мішина роздяглася практично догола, але питання про Еллерта не припинилися: "Кусає лікті"