Відомий український ведучий Дмитро Комаров, який вже багато років веде програму" Світ навиворіт", частенько радує шанувальників будь-якими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 1,9 мільйона чоловік.

Зараз в TikTok з'явився фрагмент одного з випусків, що вийшов на телеканалі "1+1". Там Дмитро спілкується з якоюсь жінкою, яка працює в сексуальній сфері. Мандрівник не посоромився запитати, скільки ж у неї було партнерів.

Дмитро Комаров, instagram.com/komarovmir
Дмитро Комаров, instagram.com/komarovmir

- Я прошу вибачення знову, за чергове питання... але чи можете ви підрахувати, скільки разів ви "працювали", скажімо так, в цій кімнаті. Або в принципі, в цій будівлі?

"Незліченна кількість, я почала працювати, коли мені було 16 років. Іноді у мене було по 20, 30, 40 чоловік за день. На вихідних бувало і по сто", - заявляє вона.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики
Показати ще

— Конвеєр кожні 10-15 хвилин?

"Так, праця секс-працівника дуже складна", - додала жінка.

Дмитро Комаров, instagram.com/komarovmir
Дмитро Комаров, instagram.com/komarovmir

"Уявляю, скільки інфекції вона назбирала за стільки років", "А поечму вона така кругла? Мені здається, якби у мене було по 100 разів на день, мене б вже протерли наскрізь", "Цікаво, трудова книжка хоч є?", - пишуть користувачі в коментарях.

@l_e_t_i_t_b_e

#мирнаизнанку#рекомендации#робота#жосто#чпок#юмор#прикол#сложно#врек#топ#мем#треш#тикток#втоп

♬ оригинальный звук - Vlad

Нагадаємо, Дмитро Комаров зі "Світу навиворіт" показав українцям, чому вдома відпочивати краще, ніж у Туреччині: "Нам гріх..."

Як повідомляв "Знай.ua", Дмитро Комаров зі "Світу навиворіт" спантеличив фактами про себе, але все стало на свої місця: "Не вміє"

Знай.ua писав, Олександра Кучеренко назвала те, що не зробить з Дмитром Комаровим: "Навряд чи у нас вийде"