Донька народної артистки України Ніни Матвієнко Антоніна обожнює радувати віддану армію шанувальників свіжими і яскравими публікаціями у соціальній мережі Instagram, де за нею стежить майже 100 тисяч осіб.

У своїх Insta Stories Антоніна Матвієнко видала кумедний тематичний жарт до Дня святого Миколая, який щорічно відзначається в Україні 19 грудня.

На картинці зображена симпатична рудоволоса дівчинка з величезними очима, яка тримає руку осторонь, немов чогось чекає. А в тексті читається очевидний натяк на бажання отримати більш дорогий подарунок, а не цукерки та іграшки, які зазвичай "приносить" дітям Чудотворець.

"Хто знає, як натякнути Св. Миколаю, щоб він клав не під подушку, а на карту?", - пожартувала Матвієнко.

Скріншот з Instagram, Тоня Матвієнко
Скріншот з Instagram, Тоня Матвієнко

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Відомо, що в українського народу є чимало цікавих традицій, пов'язаних з 19 грудня. Вважалося, що Святий Миколай в цей день прощає гріхи, тому люди намагалися пробачити проступки і своїм рідним. Також було прийнято вибачатися. Якщо людина прийшла до вас 19 грудня і щиро приніс вибачення, потрібно було пригостити його шматком пирога.

У сучасній Україні з'явилася ще одна традиція до Дня святого Миколая. Так як він вважався покровителем сиріт, в цей день потрібно відвідати дитячий будинок і подарувати дітям радість.

Нагадаємо, Арсен Мірзоян після кросу наготував їжі для Тоні Матвієнко: теща б похвалила

Як повідомляв Знай.uа, Тоня Матвієнко вирушила на кордон, щоб підняти дух українських воїнів: "Аж мурашки по тілу, виплакалася"

Також портал Знай.uа писав, що Арсен Мірзоян вибрав собі партнерку для танців, Тоня Матвієнко дала добро: "Принцеса"