Турецька актриса Ханде Ерчел не надто часто, проте радує шанувальників всілякими гарячими фотографіями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать більше 25 мільйонів чоловік.

Дівчина відома українським телеглядачам завдяки ролі в серіалі "Постукайся в мої двері". Там вона знімалася разом з Керемом Бюрсіном, з яким згодом зав'язалися теплі романтичні стосунки - але недовговічні. Як відомо, вони більше не разом. Принаймні, вони зовсім не проводять один з одним Час.

Ханде Эрчел та Керем Бюрсин, скріншот з відео
Ханде Эрчел та Керем Бюрсин, скріншот з відео

Зараз красуня постала на м'якому тлі, в блискучому вбранні і з безліччю різних прикрас. Не видно, що вона вибрала під низ, але зверху вибір припав на топік з тонкими лямками. На передпліччях багато красивих браслетів, на руках кільця, а на шиї кілька намисто.

сьогодні занадто схвильована", - пише Ханде в публікації.

Цей пост зібрав понад 2,5 мільйонів лайків за добу.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Ханде і Гамзе Ерчел, фото: Instagram
Ханде і Гамзе Ерчел, фото: Instagram

"Дуже люблю тебе, Ханде Ерчел😍", "Моя улюблена актриса", "Чудова", "Ти виглядаєш так елегантно❤️", "Я шукаю якого бренду на ній костюм😂", "Вона прекрасна...", "Неможливо красива", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Ханде Ерчел підігріла чутки про розставання з Керемом Бюрсіном і вивалила груди: "Постукайся в мої двері" більше немає

Як повідомляв "Знай.ua", Айча Айшин готова "посунути" Ханде Ерчел з "Постукайся в мої двері": "Найсміливіший вчинок"

Знай.ua писав, зірка "Постукайся в мої двері" Ханде Ерчел відмовилася від ножів хірургів, розкривши секрет соковитих форм: "Люди хочуть..."