Відома українська акторка театру та кіно Ольга Сумська перед Новим роком закликає всіх долучитися до благодійної акції, яку проводить телеканал "Інтер".

Про це Ольга Сумська написала на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram, де за нею стежить понад 700 тисяч осіб.

Для тих, хто придбає поїздку в елітному авто Mercedes-Maybach Ольга Сумська пообіцяла провести майстер-клас з акторської майстерності просто в автівці. Знаменита акторка обіцяє незабутні враження та невимушене спілкування напередодні Нового року.

Фото зі сторінки Ольги Сумської
Фото зі сторінки Ольги Сумської

Ольга Сумська закликала всіх не бути байдужими, адже всі гроші підуть на необхідне обладнання для дитячих лікарень.

Фото зі сторінки Ольги Сумської
Фото зі сторінки Ольги Сумської

"Наразі проводиться збір коштів для покупки надкомпактного апарату УЗД для дитячого реанімаційного відділення Інституту Амосова! Всі кошти, отримані від продажу лотів учасникам аукціону, купують обладнання для дитячих лікарень. Щоб викупити лот, необхідно вибрати лот зі списку, а потім зробити свою ставку на підвищення, або викупити лот відразу за фіксовану суму. Друзі, не лишайтеся байдужими, всі разом робимо велику справу", - зазначила Сумська.


За словами Ольги Сумської придбати лот від неї можна до 28 січня 2022 року.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще