Популярна українська актриса Ольга Сумська в свої 55 років не перестає радувати шанувальників свіжістю і красою. Нещодавно в мережі з'явилася цікава історія від актриси, де вона показала своїм передплатникам себе в 19 років, коли вона тільки починала шлях у велике кіно.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Ольги Сумської в мережі Instagram.

Публікація Ольги Сумської, скріншот: Instagram
Публікація Ольги Сумської, скріншот: Instagram

"Це я стою мрійлива, 19-річна студентка театрального на студії Довженка ... Фотограф підловив хороший момент... вийшла після кінопроби і загадую бажання…

Я дуже часто ходила на проби тоді.. Але режисери частіше на хороші ролі стверджували московських і прибалтійських артисток..

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Але все одно завжди вірила в себе і була наполегливою.. Та я і зараз така...", - пише Ольга Сумська.

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Віддані шанувальники і друзі акторки почали активно лайкати і коментувати архівне фото ще зовсім юної Сумської. Телеведуча Лілія Ребрик написала: "Дуже красива. Як і зараз".

Також варто нагадати нашим читачам, що дочка відомої української актриси Ольги Сумської, Тоня Паперна запустила на YouTube власну програму, яка називається "Ой матусі". Гостем першої програми Тоні Паперної стала її мама. Тоня вирішила здивувати свою маму тому відразу ж приготувала для неї подарунок.

Раніше повідомляли, Ольга Сумська показала, чим схожа на свою маму-справжні україночки: "Гарні і талановиті".

Як повідомляв Знай.uа, Ольга Сумська показала свій величезний піднос: Віталію Борисюку одному не впоратися.

Знай.uа писав, донька Ольги Сумської розповіла про поганий характер мами: Віталію Борис.